Thank you ! ♡

Penulis : Asniera Ezuanis Masa : 07:09:00 Comments : 1 Labels :
Eh eh semua benda dalam blog sudah bertukar laaa 😍 . Biru biru ♥ . Sebenarnya bukan Asniera yang buat semua ni . Asniera mana pandai korek2 blog sampai dapat ubah blog jadi macam ni hehe . By the way , nak ucap terima kasih bebanyak sangat lah kat boss yang sanggup edit blog Asniera yang simple sampai jadi blog macam ni . Asniera sendiri ternganga masa buka . Macam bukan blog Asniera .

Dulu blog Asniera simple jer . header pun ambil dari web kawan . dulu teringinn sangat nak buat header pakai gambar sendiri tapi tak pandai nak edit . Kesian kesian . Lepas tu , Asniera korek korek followers sampai jumpa seorang gegirl ni . Mula2 nak cari button tuto tak dapat sebab tak perasan button sama dalam about me . So Asniera gerakkan cursor satu persatu sbb nak cari tuto . 

Kemudian , ternampak lah tulisan tempahan . Terus klik laa sebab memang nak header pakai gambar sendiri . Murah RM5 jer . Cepat2 lah Asniera add wechat dia dan terus chat πŸ˜‚ . Lepas tu dia cakap dia nak ubahsuai satu blog Asniera padahal cuma nak header jer . Nak tahu siapa orangnya ? Okay okay baca okay baca . 

Nama dia Leya . Kenal ? Ehh kalau tak follow mana kenal kan hehe . Dia lah yang ubah semua benda dalam blog Asniera nih  . Cantik fuyooo😍 . Hehe . 

Bagi yang nak buat tempahan untuk hias blog , korang boleh lah tempah kat blog dia . Okay ni contoh blog Asniera yang di screenshot tadi . 




Nampak tak perubahannya ? Font , corak perghhh lawaaa😍 . Okayy kalau rasa nak tukarr gaya blog tu , 
KLIK SINI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN

Sekian terima kasih πŸ’•

1 comment:

  1. Salam singgah dan follow :)

    Anda dijemput join segmen GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Comment here..