2 years friendship

Penulis : Asniera Ezuanis Masa : 22:03:00 Comments : 4 Labels :
Berakhirlah zaman sekolah bagi tahun 2015 dan berjauhan daripada kawan² dengan guru di sekolah. Sepanjang dua tahun persekolahan iaitu dari tahun 2014-2015, Mau dapat kawan baru. Semua kawan Mau dari form 1-3 dah bagai kacang lupakan kulit ๐Ÿ˜ข. Benda dah lepas lah kan? Tak payah nak kenang lagi. Bukannya mereka fikirkan kita pun. Kan kan? Hehe. 

Ha, ni lah kawam 2 tahun yang Mau maksudkan. Waa muka semua macam muka nangis. Ya memang sebab masa tu majlis restu ilmu SPM. Nampak kan seorang tu, matanya cepet๐Ÿ˜hehe. Yang depan sekali tu oh of course itu saya :3 empunya blog ini. Diikuti dengan Karen, Catherine, Cheyenne dan Vivianie. Oh sorry Vie mukanya separuh sahaja. Hm maklumlah kan pendek, tangan lagi lah pendek. Hehe. Eh macam mana boleh jadi kawan baik dan rapat sangat ni? Okay. Macam ni ceritanya. Masa form 4 dulu, kami ni satu kelas. Tak lah semua. Ada yang dari kelas sebelah dan ada yang datang jauh๐Ÿ˜Œ. Best kan dapat kawan dari jauh. Memang. hehek . Beruntung lah ni. 

Mau juga duduk sebelah Catherine dulu masa baru pindah kelas. Biasalah kan, dulu tak kenal mesti sombong. Tak cakap. Sekarang, cehh kalau sorang hilang mesti jenguk dalam kelas. Haha. Bestfriend mestilah ada nama kan? Okay. Nama kami 'Piggies'. Eh babi. Ya memang babi pun. Nama tu, cikgu bi yang buat.Eh taklah buat. Masa tu kami ni asyik becakap kat belakang. Tu lah pasal cikgu tegur 'diamlah babi babi'. Hahaha. Karen tu dak dak Bintulu cousin si Cath. Dia ni mak kami sebab dia tua antara kami. Mau paling muda em oh well haha. Vivianie pula datang dari kampung. Sekarang dah berjaya jadi dak dak bandar dah si Baun tu. Mau, Cath dengan Yenne ni dak Miri dan yang paling uniknya disini, Mau sorang je yang bangsa Iban. Yang lain tu semua bangsa 'kayukayan'. Kalau dah cakap memang Mau diam sebab tak tahu apa² . Hahaha


Gambar ni pula tak perfect sebab si Vivianie menghilang ๐Ÿ˜’. Gambar ni ceria sikit daripd yang kat atas tu. Hehe. Okay done ! So ini lah kami, Piggy ot ot ๐Ÿท . Harap² lah piggies ni kekal sampai bila² . Amen ๐Ÿ˜˜★